Connect with us

Bizarno

Muskov novi projekt je kiborg zmaj

Šef Tesle i SpaceX-a Elon Musk poznat je po svojim tweetovima u kojima ništa konkretno ne otkriva, ali su dovoljno provokativni da se ljudi odmah zakače i krenu u rasprave i pogađanja o čemu se radi.

Njegov novi post na Twitteru glasi: “Oh btw I’m building a cyborg dragon”, u prijevodu otprilike “Oh, inače ja gradim kiborga zmaja”.

Odmah nakon ovog tweeta širom svijeta su internetom krenule glasine, teorije i rasprave o čemu bi se moglo raditi, pa dok jedni kažu da će to biti nova tekila s brandom Tesle, drugi su sigurni da će Musk napraviti nekakvo polumehaničko čudovište koje će rigati vatru poput njegovih bacača vatre s kojima je podigao puno prašine prije više mjeseci.

Obzirom da se radi o kiborgu a ne robotu, to implicira da bi se novi projekt trebao odnositi na hibrida između stroja i nekog živog bića, recimo velikog guštera u mehaničkom tijelu, no to je također jako nategnuta teorija.

Inače, SpaceX-ova letjelica za posadu koja bi jednog dana trebala dovesti ljude na Mars razvijala se do sada pod imenom “Red Dragon”, pa tweet mogao značiti da je napravljen novi prototip koji nosi naziv “Cyborg Dragon”.

Ako imate neku svoju teoriju o novom projektu Elona Muska, voljeli bismo da ju podijelite s nama u komentarima.

Izvor

Continue Reading
Advertisement

Trending