Connect with us

Električna vozila

VIDEO: Električni Harleyi spremni za tržište

Na međunarodnoj izložbi motocikla u Milanu EICMA 2018 Harley Davidson je prikazao svoj serijski električni motocikl koji se razvija od 2014. godine pod nazivom LiveWire a u pretprodaji bi se trebao naći početkom iduće godine, dok se isporuke očekuju za kraj 2019. ili početak 2020.

Osim što je razvijao svoj novi električni motocikl, Harley ga je u proteklih nekoliko godina promovirao širom SAD-a i osluškivao što o projektu pričaju bajkeri, obzirom da se u motociklističkim medijima moglo slušati kako se radi o svetogrđu i prostituciji imena Harley-Davidson, obzirom da je glavni sinonim za motocikle tog uglednog proizvođača uvijek bio moćan karakterističan zvuk njihovih benzinskog motora.

Kako se ispostavilo, bajkere je brinulo manje nego novinare što se umjesto grrrruuummm sada čuje fzzzzzz, pa je Harley odlučio LiveWire dovesti na ceste, a kako izgleda vožnja na njemu možete pogledati u ovom videu.

Harley-Davidson će u siječnju iduće godine objaviti detaljne tehničke podatke o LiveWireu vezane uz domet, ubrzanje, snagu, brzinu punjenja baterija i dakako cijenu koja nas ponajviše zanima.

Izvor

Continue Reading
Advertisement

Trending